bryllup

Hva om det regner eller er dårlig vær??

Vi følger med på værmeldingen hele uken i forveien. Ser vi at været ser håpløst ut på bryllupsdagen så finner vi et sted vi kan søke ly. Ellers finnes det alltids steder ute man kan fotografere selv med dårlig vær. 

hjelp!

Utenom alt det som hører til brudepar og forlovere så er det alltid en god ide med en kurv med mat og drikke til å ha i bilen. Fyll den med frukt, wraps, mellombar, bobler og sjokolade. =)

 

Hvis det er kaldt så husk tykke og varme jakker og sko. Så kan dere pakke dere inn når vi ikke tar bilder. 

ha med noe?

Jeg er alltid klar for å fotografere på nye steder, men da koster det ekstra for kjøring. 

Utenfor Horten koster det 4,00 kr/km. Dette blir lagt til i fotograferingsprisen. 

KJØRING

  • VISA

  • VIPPS

  • Faktura 

  • SVEA Finans - Delbetaling opptil 6 måneder rentefritt.

Jeg tar ikke i mot kontanter. 

Alle priser finner dere under "Prisliste 2019".

HVORdan betale?

Ta kontakt så fort dere har fått datoen så ikke noen andre tar datoen før dere. Mai til september er ganske populære måneder og noen booker mer enn et år i forveien. 

Når må vi booke?

På planleggingstimen finner vi sted dere ønsker at vi skal ta bildene. Det er også fint hvis dere har tenkt litt igjennom på forhånd hvilke type stil dere ønsker på bildene.

Liker dere urban, blomstereng, park, maritim, industriell eller en annen stil? Vi finner de stedene som passer dere best. 

Hvor tar vi bilder?

samtale

FOTOGRAFERING​

​Velg mellom:
 

  • Bryllupsfotografering
    (2 timer)

  • Bryllupsfotografering m/vielse

  • Halvdags (6 timer) 

  • Heldags (10 timer)

Ca et par måneder før bryllupet møtes vi til en samtaletime. Den har vi i mitt studio i Horten.
Hvis dere bor langt unna så kan vi ha samtalen på FaceTime. På samtaletimen går vi igjennom alle detaljer og er også en fin anledning til å bli litt kjent. 

Når bildene tas varierer utifra når vielsestidpunktetet er. Er vielsen sen, tar vi bilder før. Er vielsen tidlig, tar vi bilder etterpå. Ønsker dere å ta bilder en helt annen dag går det også an. 

Når tar man bryllupsbilder

Jeg sørger for å plassere dere riktig i forhold til lys, bakgrunn og hverandre. Så dere kan slappe helt ifra slike detaljer og bare kose dere. Forloverne står rett bak meg og sørger for god stemning. Vi tar også bilder med forlovere og eventuelt brudebilen. Har dere brudepiker, egne barn eller annet dere ønsker å ha med, så er de velkomne til å bli med. 

hva gjør vi når vi tar bilder?

Hva alt sammen vil komme på er avhengig av hva dere ønsker. Om dere vil ha album, bilder på veggen, antall takkekort osv. Men dere kan forholde dere til fotograferingen først, også kan dere bestemme dere for hva dere vil ha når dere får se bildene.

Hva vil alt sammen koste?

Vi setter en dato for når dere kan forvente å se bildene på samtaletimen. Ca ventetid er 4 uker, noen ganger mer i høysesongen (juni-september). 

Dere får en e-post med informasjon og en link til galleriet som er passordbeskyttet. 

Når får vi se bildene?